Can You Be the National Championship of Confectionary Art?

  • Can You Be the National Championship of Confectionary Art?
Issue 82, September 2015.

Can You Be the National Championship of Confectionary Art?

As part of the official programme of Lviv Chocolate Fest, the first Ukrainian National Championship of Confectionary Art – the BISCOTTI Confectionary Chef 2015 competition – will be held on October 17th and 18th. The competition is jointly sponsored by the BISCOTTI Company along with DGF International Culinary Concept and DGF International Culinary School. Eight candidates, selected following a questionnaire and interview phase, will take part in what is expected to be a grueling competition. Every participant will have just 12 hours (over two days) to present a chocolate sculpture, an entremets cake, and chocolate sweets to the judges. Talented confectionary chefs, DGF International Culinary School trainers, and experts from the Ukrainian confectionary industry will compose the jury that will test the skill of the contestants. The jury will be headed by the World Champion of confectionary art – France’s brilliant confectionary chef, chocolatier, trainer, and author of some of the industry’s most unique recipes: Patrick Kazulu. The winning confectioner will become the BISCOTTI confectionary chef 2015 and will win the fabulous Champions Cup and a pleasant cash award. If you feel confident in your confectionary skills, are not afraid of a little competition, and are looking to develop your talents, register for this contest today! To apply today, please visit: www.biscotti-group.com. Registration is open until September 25th!

BISCOTTI ШЕФ-КОНДИТЕР 2015".

В рамках "Свята шоколаду" 17-18 жовтня відбудеться перший національний чемпіонат майстрів кондитерської справи BISCOTTI ШЕФ-КОНДИТЕР 2015". Це спільна ініціатива компанії Біскотті та DGF International Culinary Concept і DGF International Culinary School. Вісім кандидатів, обраних за результатами анкетування та попереднього відбору, візьмуть участь у конкурсі. В учасників чемпіонату буде лише 12 годин (за 2 дні змагань), щоб приготувати три кондитерські шедеври - скульптуру з шоколаду, торт-антреме і шоколадні цукерки. До складу журі увійдуть талановиті шеф-кондитери, тренери DGF International Culinary School та експерти кондитерської промисловості України. Головою журі стане знаменитий французький шеф-кондитер - Патрік Казуля, чемпіон світу з кондитерського мистецтва, шоколатьє і тренер, автор багатьох унікальних рецептів. Переможець отримає титул «BISCOTTI ШЕФ-КОНДИТЕР 2015», отримає Кубок чемпіона і приємну грошову премію. Якщо ви відчуваєте впевненість у своїх силах у кондитерській справі, не боїтесь конкуренції і готові йти вперед у своєму розвитку - візьміть участь у цьому конкурсі! Зареєструватись та подати заявку на конкурс можна тут: www.biscotti-group.com.  Реєстрація відкрита до 25 вересня 2015!