ХТО Ж СТАНЕ КРАЩИМ КУХАРЕМ У НАШОМУ МІСТІ?

  • ХТО Ж СТАНЕ КРАЩИМ КУХАРЕМ У НАШОМУ МІСТІ?
Issue 38, September 2011.

ХТО Ж СТАНЕ КРАЩИМ КУХАРЕМ У НАШОМУ МІСТІ?

Вже зовсім скоро – 13 жовтня 2011р. у Львівському Палаці мистецтв відбудеться фінал Конкурсу професійних кухарів „ПРОСТО. Їжа без пафосу!”, організований ПрАТ ”Гал-ЕКСПО” та готель- репортом „Озерний край”.
Основна концепція конкурсу - популяризація здорової, смачної та простої у приготуванні їжі в рестораціях Галичини.
Конкурс проводиться серед практикуючих кухарів щорічно в рамках Спеціалізованої виставки „Готельний та ресторанний бізнес”. Завдяки „PEOPLEnet” цьогорічний фінал буде транслюватися в живому режимі на спеціально створеному тимчасовому сайті www.galexpo.ho.ua
Минулого року переможцем конкурсу став Володимир Монастирський, який виступав від ресторану „Панорама” з конкурсною стравою - Ніжна телятина з томатами конкасе.
Серед шедеврів, які з-під ножа у присутності журі готували фіналісти конкурсу були: стек з телятини з запеченою салерою, телятина Панчетта з гарбузовим равіолі та вершковим соусом, кролик у вершковому соусі та м’ясо з гарніром ньоккі.
Очолював журі Ерве Бурдон, який відомий як кулінар далеко за межами нашої країни. Саме він займається тим, що протягом останніх 10 років розвиває в українцях правильне відношення до їжі, а також ушляхетнює гастрономію в Україні.
Проведення конкурсу в рамках виставки дозволяє збільшити кількість кулінарних шедеврів у ресторанах Львова та західної України.
Цьогоріч особливу відзнаку отримає не лише кухар-переможець, але й ресторан! Хто він?...