October 21-23, 2010 Lviv’s Palace of Sports "Ukraine" (Melnyka str., 18) will host Specialized Exhibition “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS”

  • October 21-23, 2010  Lviv’s  Palace of Sports "Ukraine" (Melnyka str., 18)  will host  Specialized Exhibition  “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS”
  • October 21-23, 2010  Lviv’s  Palace of Sports "Ukraine" (Melnyka str., 18)  will host  Specialized Exhibition  “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS”
Issue 28, October 2010.

During October 21-23, 2010 Lviv’s Palace of Sports "Ukraine" (Melnyka str., 18) will host Specialized Exhibition “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS”

“HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS” Highlights:
* Hotel complexes, sanatoria, cafes, bars and restaurants equipment and furniture
* Professional cleaning equipment
* Software and automation system for hotels and restaurants
* Staff working clothes and uniforms
* Textile and linens
* Sanitary-hygienic equipment and materials
* Interior units
* Foodstuff and drinks for restaurants, cafes, bars etc


“HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS” FEATURES HOSPITALITY INDUSTRY CONGRESS:
• The school of professional sales and service. Workshop "Professional customer service in cafes and restaurants"
• International conference on harmonization of EU legislation on the activities of accommodation means.
• SEMINAR-PRESENTATION: "Franchising as an effective method of hotel and restaurant business"
• SPECIALIZED SEMINAR: "Comparison of various methods of cleaning textile for the floor"
• Constantly working show-ground of culinary art


For more information, please visit www.galexpo.lviv.ua, or call on +38 (032) 297-06-27

 


ЗАТИШНИМ РЕСТОРАНЧИКАМ ТА ГОТЕЛЯМ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ – ЯКІСТЬ ВИСОКІВ СТАНДАРТІВ!

Саме під таким гаслом відбудеться цьогорічна спеціалізована виставка „Готельний та ресторанний бізнес”, яка відкриє свої двері 21 жовтня і буде працювати протягом трьох днів. Місце проведення виставки: Палац спорту „Україна” (м. Львів, вул. Мельника,18).
На виставці широко буде представлено спеціалізоване технологічне та інформаційно-комунікаційне обладнання, сучасні меблі, текстиль, міні-парфумерія та продукти для готелів, кафе, барів та ресторанів. Але особливістю виставки стане програма запланованих супутніх заходів.
21 жовтня о 13.00 розпочне свою роботу Міжнародна конференція щодо гармонізації законодавства ЄС з питань діяльності засобів розміщення, організатором якої є Державна служба туризму та курортів Міністерства культури і туризму України.
22 жовтня з 10.00 до 12.00 відбудеться практикум „Професійне обслуговування клієнтів у кафе та ресторанах” для офіціантів, барменів та адміністраторів. Кожен учасник отримає сертифікат про успішне проходження практикуму.
На виставці буде діяти шоу-майданчик кулінарного мистецтва. Цього року своїм досвідом будуть ділитися не лише 3 шеф-кухарів відомих ресторанів Львова, але й наш гість – Павло Слєпцов - шеф-кухар з надзвичайно великим досвідом роботи в найкращих ресторанах Криму.
Вперше в рамках виставки відбудеться конкурс професійних кухарів „ПРОСТО. Їжа без пафосу!”. Фінал конкурсу пройде 22 жовтня на території шоу-майданчика кулінарного мистецтва.
Саме 22 жовтня о 12.00 ексклюзивно на виставці, генеральний партнер конкурсу ТОВ „Метро Кеш енд Кері Україна” організує кулінарний майстер-клас із приготування страв з океанічної риби, який проведе п. Ерве Бурдон - відомий французький шеф-кухар, кулінарний шоумен та міжнародний консультант у ресторанному бізнесі. Власне п. Ерве Бурдон очолить журі конкурсу.

ЕРВЕ БУРДОН ОЧОЛИТЬ ЖУРІ ПЕРШОГО КОНКУРСУ ПРОФЕСІЙНИХ КУХАРІВ „ПРОСТО. ЇЖА БЕЗ ПАФОСУ!”, фінал якого відбудеться 22 жовтня в рамках IV Спеціалізованої виставки „Готельний та ресторанний бізнес”.

Ерве Бурдон відомий як кулінар і кулінарний шоумен далеко за межами нашої країни. На його рахунку безліч майстер-класів, розроблених кулінарних технологій, телевізійних проектів і кулінарних книг. Його майстерністю захоплювалися монархи, президенти і олігархи.
Цьогоріч Ерве Бурдон не лише очолить журі Першого конкурсу професійних кухарів „ПРОСТО. Їжа без пафосу!”, але ексклюзивно, завдяки генеральному партнеру конкурсу ТзОВ „Метро Кеш енд Кері Україна” у м. Львові, проведе кулінарний майстер-клас із приготування страв з океанічної риби. Риба-соняшник, барабулька та кальмари – одні з основних інгредієнтів страв на майстер-класі.
Захід відбудеться 22.10.2010р. о 12:00 в рамках спеціалізованої виставки „Готельний та ресторанний бізнес” (Палац спорту „Україна”, вул. Мельника, 18) перед фіналом конкурсу професійних кухарів.


Більше інформації можна отримати на сайті www.galexpo.lviv.ua, або за телефоном (032) 297-06-27 (28)