Cheese & Wine Fest 2013

  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
  • Cheese & Wine Fest 2013
Issue 62, November 2013.

Cheese & Wine Fest 2013

One of the most anticipated gourmet events of the year – the “Cheese & Wine Festival – 2013” – was held in Lviv from October 18-20. A huge fair featuring several varieties of cheese and wine from Ukraine’s renowned manufactures and local artisans was the event’s showcase. The Cheese & Wine Festival also provided Leopolitans and guests of the city with the unique opportunity to learn about cheese-making culture and wine-making traditions. Culinary workshops took place alongside musical performances by local artists. Some highlights from the festival include: art exhibitions of portraits drawn with wine, artistic wine postcards, and the “Wine Cork Art Style” fashion show by designer Sergiy Tkachyuk that showcased outfits and accessories made with wine corks. On the final day of the festival guests were treated with a delightful 200kg cheesecake that was especially prepared by local restaurants according to traditional recipes.

Свято сиру і вина 2013

Одна з найочікуваніших гастрономічних подій року "Свято сиру і вина - 2013" відбулася у Львові 18-20 жовтня 2013 р. Величезний ярмарок, на якому було представлено десятки ґатунків сиру і вина відомих виробників з усієї України, а також місцевих сироварів та виноробів. Львів'яни та гості мали чудову нагоду дізнатися про древню культуру сироваріння і традиції виноробства. Кулінарні семінари чергувались з виступами місцевих музикантів, а серед найцікавіших подій були, зокрема, виставки портретів написаних вином, художні листівки на тему вина,  та показ мод "Wine Cork Art Style" від дизайнера Сергія Ткачука з демонстрацією вбрання і аксесуарів з винних корків.

В останній день гості фестивалю могли  традиційно почастуватись чудовим 200-кілограмовим сирником, спеціально виготовленим місцевими кулінарами за старовинними рецептами.