RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL

  • RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL
  • RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL
  • RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL
  • RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL
  • RESTAURATEURS DAY IN UKRAINE’S CAFÉ CAPITAL
Issue 33, March 2011.

On February 27 Lviv’s Taron restaurant hosted a culinary сelebration dubbed ‘Restaurateur’s Day’ which featured a master class entitled ‘Tasty Istanbul’ representing the delights of Turkish cuisine. This master class was hosted by Olga Tykhonova, the Lviv representative of ‘Slow Food International’, a global non-proft, eco-gastronomic member-supported organization as well as a member of the International Association of Culinary Professionals.

ДЕНЬ РЕСТОРАТОРА
У львівському ресторані «Тарон» 27 лютого був проведений «День ресторатора», присвячений турецькій кухні. Майстер-клас під назвою «Смачний Стамбул», де були розкриті деякі секрети кухні турецьких султанів, провела шеф-кухар Ольга Тихонова, член міжнародної асоціації професійних кулінарів, представниця всесвітньої
неприбуткової організації «Slow Food International»..